“Buitengewoon jezelf  zijn”

Wat

Identiteit

Je bent uniek en hebt kwaliteiten en talenten die jou bijzonder maken. Deze kan ik samen met jou omzetten naar een unieke visuele identiteit. On en offline branding. Van logo tot briefpapier, van autosticker tot banner en nog veel meer.

Lees verder…

websites

Jouw online thuisbasis! Of dat nu een één-pagina website is of een uitgebreide webshop. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijke site die geschikt is voor alle platforms. Met een systeem waar je ook zélf mee uit de voeten kan.

Lees verder…

illustratie

Praatjes vullen geen gaatjes, maar plaatjes wel! Heb je een mooi verhaal, vul dan die leegtes met bijpassende en aantrekkelijke beelden.

Lees verder…

overig

Heb je andere creatieve wensen? Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de contact pagina

wie

Hi, wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Tjitske, oprichtster van WolfBern. Een grafisch vormgever met passie voor kleur en detail.

Praktisch geboren met potlood en kwast in de hand. Het is dan ook niet heel verrassend dat ik uiteindelijk op de kunstacademie Minerva in Groningen terecht ben gekomen. Tijdens mijn studie ben ik verliefd geworden op grafisch vormgeving én illustratie! En als het even kan, versmelt ik deze twee liefdes, om een uniek en persoonlijk ontwerp tot stand te brengen, samen met jou.

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje tussen mijn werk hieronder of stuur me een bericht via de contact pagina.